"En eenmaal zo aan de gang, merkt u dat u ook niet meer terug kunt naar uw oude zelf." Floor Basten en Kerstin van Tiggelen in het voorwoord van het Handboek Buitenpromoveren

Nieuwsbrief maart 2016

  -

Nieuwsbrief maart 2016
Handboek Buitenpromoveren
Hét oriëntatiepunt
voor promoveren
naast of na een carrière

Werkboek Buitenpromoveren
Dé praktische oefeningen
voor promoveren
naast of na een carrière

 
         
   
Sustainable Science Slam
-Promoveren op duurzaamheid en de nieuwe economie? Presenteer dan uw ideeën en (voorlopige) resultaten op 3 mei tijdens de eerste Sustainable Science Slam van Het Groene Brein in Nijmegen. Een prachtige kans om uw onderwerp onder de aandacht van een breder publiek te brengen, nieuwe contacten te leggen, en te oefenen met presenteren.
   
   
Laatste plekken Workshop 'Buitenpromoveren in één dag'
-Op vrijdag 1 april ontdekt u in één dag met Floor Basten en Kerstin van Tiggelen of promoveren bij u past en wat u dan te wachten staat. Interactief en met huiswerkopdracht. Uit de reacties van de deelnemers: "Het klinkt raar, maar tijdens de workshop zag ik ineens de outline van mijn thesis", "Goede balans tussen praktische tips & trics en het proces". Reserveer snel de laatste plekken.
   
   
Gratis lidmaatschap Campus Orleon
-Campus Orleon is een netwerk van en voor mensen met een grote passie voor onderzoek. In 2008 opgericht door coauteur van Handboek Buitenpromoveren Floor Basten. Buitenpromovendi die het Handboek of Werkboek hebben besteld of hebben deelgenomen aan de workshop Buitenpromoveren krijgen het lidmaatschap een jaar gratis.
   
   
Bootcamps 'Literature review' en 'Referentiesystemen', vrijdag 3 juni
-Op vrijdag 3 juni zijn er twee korte workshops van elk 2,5 uur. In de ochtend krijgt u een stevige basis voor het uitvoeren van een literature review, in de middag wordt u bijgepraat over referentiesystemen, auteursrecht en plagiaat. U kunt aan een van beide of de hele dag deelnemen. Lees meer over inhoud en inschrijven.
   
   
Buitenpromovendus gezocht
-Googel eens op 'buitenpromovendus gezocht' en zie: er worden daadwerkelijk buitenpromovendi gevraagd. Hebt u een buitenpromotiepositie gevonden die precies past bij uw ambities? Dan zit er in de procedure vast ook wel wat onderhandelingsruimte over kosten en faciliteiten. Daar staat tegenover dat het leerstoelprogramma misschien weinig ruimte laat voor eigen invulling.
   
   
Katrien Luijkx beste promotor 2015
-Katrien Luijkx is uitgeroepen tot beste promotor 2015 van Nederland. Zij kreeg de prijs uitgereikt door Karl Dittrich, voorzitter van de VSNU, tijdens de National PhD Day van het Promovendi Netwerk Nederland (PNN) op dinsdag 10 november bij de TU Delft. Luijkx is bijzonder hoogleraar Ouderenzorg aan de Universiteit van Tilburg.
   
   
Handboek en Werkboek bestellen
Maak voor het Handboek € 54,95, voor het Werkboek € 34,95, en voor de Bundel € 89,90 over op rekening NL44 TRIO 0781 3924 46 t.n.v. Basten - Van Tiggelen, onder vermelding van naam en bezorgadres. Voor het buitenland gelden extra verzendkosten. Zie ook handboekbuitenpromoveren.nl.
   
         
Uitgever: Accent Grave vof | KvK 34075236 | BTW NL8001.54.058.B.01 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.